Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Dostava i plaćanje

Svoju online porudžbinu možete platiti koristeći Vašu VISA, MasterCard, American Express ili Dina platnu karticu. Potrebno je da izaberete način plaćanja Visa, Master, Maestro, American Express ili Dina plaćanje. Plaćanje nije moguće u stranoj valuti.

Kupac koji koristi uslugu online plaćanja karticama preko našeg sajta u obavezi je da ispuni sledeće uslove:

Isporuka robe je moguća na teritoriji Srbije i u zemljama Evrope i iskljucivo na adresu koja je navedena na korisničkom profilu. Samo vlasnik platne kartice može izvršiti plaćanje.

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju.

Dostava

Isporuke na teritoriji Srbije se vrše u saradnji sa kuririskom službom Post Express prema tarifniku sa njihovog sajta.

Isporuke van teritorije Srbije se vrše u samo u zemljama Evrope, u saradnji sa kurirskom službom Post Export prema tarifniku sa njihovog sajta.

Kapilar je u sistemu PDV-a.