Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Kvantna analiza

Kvantna analiza tela

 

Pomoću uređaja „Life Expert“ koji je povezan sa računarom, moguće je proceniti zdravstveno stanje za 47 organa i sistema. Uređaj pomaže da se identifikuju slabe tačke i proceni intenzitet trenutnih rizika. To nam daje uvid u resurse tela, odnosno nivo izdržljivosti. Nije medicinsko sredstvo za utvrđivanje i potvrđivanje dijagnoze.

Sva radnje našeg tela su rezultat kretanja naelektrisanih čestica, odnosno električne struje. Svaka ćelija tokom svog života stvara elektromagnetno polje. Kada ćelija ne radi ispravno, elektromagnetno polje ćelije se menja, što se može izmeriti.

Izveštaj u bojama i tekstu na 30-ak strana prezentuje stanje organizma, detektuje eventualno prisutne mikroorganizme (viruse, bakterije, parazite), detaljno opisuje kičmu, stanje čakri i energetsko telo, biološku starost organizma, prisutnost vitamina u organizmu, ph ćelije.

Čitanja se uzimaju putem elektroda pričvršćenih za glavu, desnu i levu ruku i desnu i levu nogu.


- Kvantna analiza organizma - Cena je 12000, imamo popust od 50% što znači da je trenutna cena 6000 dinara